TREND VISION 2018

18 April, 2018

Vind med din vision. Anvend til Trend Vision i dag!

COLOR VISION

Skab et fantastisk Color Vision look, der er inspireret af 2018 Wella Professionals Trends, samt andre påvirkninger som inspirerende kunst, arkitektur, musik og mode. Vælg en farvepalette og teknik, der komplementerer din models klipning og styling.Vis os fantastiske farveresultater med en klipning og en hårstil, som har en smuk finish og vis os din fortolkning af vores 2018 trends.

Color Vision er IKKE en kategori til håropsætning og fletning. Hårfarven er stjernen i dit totale look og du kan her fremvise din ekspertise indenfor farvevalg og farveplacering.Du må kun anvende Wella produkter, og du skal selv farve håret. Du må dog gerne få hjælp fra en assistent til klipningen af din model. Husk at brug af kunstigt hår er strengt forbudt.

CREATIVE VISION

Slip din kreativitet løs enten med en klipning & styling eller en håropsætning. Bliv inspireret af de fantastiske 2018 Wella Professionals Trends og skab et look med en editorial feel, smukt udført og med en perfekt finish.

Vis os et cool og inspirerende look, der fremhæver din kunstneriske og kreative vision.Du må kun anvende Wella produkter, og du skal selv stå for klipningen og stylingen af modellen.

Du må dog få hjælp til at skabe den perfekte farve af en assistent. Brug af kunstigt hår er strengt forbudt, medmindre det anvendes som fyld inde i håropsætningen, hvor det ikke kan ses.

HVORDAN DELTAGER DU

STEP 1
Vælg hvilken kategori du vil konkurrere i – Color Vision eller Creative Vision.

STEP 2
Tag to billeder af din model, et close up billede af ansigt & hår og et billede med fuld krop. Du kan selvfølgelig vedhæfte flere billeder, hvis du føler, at de vil give et bedre billede af din model.

STEP 3
Udfyld formularen, vedhæft billederne og send dem til:
Lene Sørensen
Wella Studio
Kirkebjerg Parkvej 9E
2605 Brøndby

Send en e-mail: lene_sorensen@cotyinc.com

DEADLINE
20 August 2018

Du kan også ansøge via INSTAGRAM

Du kan også deltage via Instagram.
– Post dit billed med dit navn og salon og brug følgende hashtags: #trendvisiondenmark og vælg enten #creativevision eller #colorvision og @wellanordic
– Done!

THE PRIZES

GULD AWARD
• Et skræddersyet vinderseminar/personlig mentoring ved Wella Studio i Stockholm
• Unik mulighed for at blive en del af den internationale tribe af globale vindere i Lissabon – en af de mest
prestigefyldte events i frisørbranchen
• Seminarer og/eller produkter fra Wella Professionals. Værdi: 10.000 kr.
• Vinder trofæ
• Dækning på de sociale medier

SØLV AWARD
• Produkter fra wella professionals (værdi 7.500 kr.)
• Vinder trofæ
• Dækning på de sociale medier

BRONZE
• Produkter fra wella professionals (værdi 5.000 kr.)
• Vinder trofæ
• Dækning på de sociale medier