NYHED! EOS!

Vi lancerer vores plantebaserede hårfarve EOS i Danmark!

At det naturlige trender på markedet er næppe gået forbi nogen. Vi er så glade for at introducere EOS til vores portefølje, som bliver endnu mere komplet med en plantebaseret farve. Se videoen, hvor vores Nordic Capability Manager Pirkka laver en farvepåføring.

Med vores unikke blanding af planter og hurtigtvirkende pigment opnår vi den bedste professionelle, plantebaserede hårfarve. Ingen beskadigelse af håret, intet behov for brintoverilte og desuden fri for ammoniak, PPD, PTD og parabener.

Fås i 10 fantastiske farver, som kan bruges hver for sig eller blandes med hinanden. Du kan også få kolde farver.  Nem at blande og påføre, og op til 50 % dækning ved en påføring.

 

Sådan bruger du EOS:

Blandingsforhold: generelt 1: 5. Bland 30g EOS pulver + 150ml varmt vand ca. 70 ° C. Lad stå i en kort periode, indtil den cremede farvemasse når en behagelig temperatur for huden. Brug passende handsker.

Forbehandling: Vask håret med en shampoo til normalt hår. Overdreven fugt fjernes ved at håndklædetørre håret. Anvendelse: Påfør EOS Cream på det håndklædetørrede hår. Lad altid indvirke ved brug af tørrehjelm eller Climazon.

Første behandling: Påfør EOS creme fra rod til spids. Indvirktingstid: i henhold til hårets struktur. 30 til 40 minutter.

Behandling af udvoksning: Påfør EOS Cream på udvoksningen først. Indvirkningstid: i henhold til hårets struktur. 20 til 35 minutter. Efter denne indvirkningstid påføres en friskblandet EOS Cream på længden og spidserne. Yderligere indvirkningstid: 10-15 minutter.

Tip: På falmede længder og spidser følger ovenstående første påføringsprocedure.
Om bedre dækning, hvis du bruger fashion nuance: Bland fashion nuance med naturlig nuance 2:1 til 3:1.

Efterbehandling: Efter endt indvirkningstid, emulgeres grundigt med varmt vand og skylles ud, indtil vandet er klart. Vask håret med en shampoo til normalt hår og style håret som normalt. Kun til professionel brug.

 

Interesseret? Kontakte din sælger eller Wella Studio +45 33 11 91 05.